drukte treinen Duit...
 
Meldingen
Alles wissen

drukte treinen Duitsland ivm 9 euro ticket

 
Donateur

De drukte in de treinen in Duitsland vanwege de invoering van het 9 euro ticket  geeft mij schrik. Zondag 28 aug heb ik een treinreis geboekt van Hengelo [Overijssel] via Osnabrück/Hamburg naar Travemünde, via FietsMee.nl Voor de IC Osnabrück/Hamburg is gereserveerd voor mij & fiets. Als ik in Hengelo instap om half negen zal het nog wel meevallen met de drukte....? Ik zorg voor ruim voldoende tijd bij de overstappen. Denk je dat ik nog voor een plan B moet zorgen? De ferry naar Malmo gaat pas om 21.30 uur [incheck om 20.30uur].

Wat is jullie ervaring met deze situatie.

Citeren
Onderwerp starter Geplaatst : 10 juli 2022 10:17
Donateur

De drukte zal voor jou niet zo zeer in de IC zijn, het kaartje is namelijk niet geldig in de IC,

 

Wij zijn vorig weekend vanuit Praag via Berlijn terug gekomen. En alleen in Berlijn op het station vonden wij het extreem druk.  (zaterdagmiddag ook nog). De IC was niet drukker dan anders. 

Ik vermoed dat de stations Osnabrück/Hamburg voor jou in het weekend ook druk zullen zijn. en je tijdens overstappen op volle perrons terecht komt.  

Neem aan dat je overstap de regionale lijn is (RE8?) naar  Travemünde waar fiets meenemen door drukte misschien wel een uitdaging is.  

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 15 juli 2022 18:16