Denemarken Jutlandr...
 
Meldingen
Alles wissen

Denemarken Jutlandroute, ontmoetingen onderweg

 
Donateur

Juni dit jaar ben ik op fietsreis gegaan via Duitsland naar Denemarken (via de Jutlandroute) om bij Frederikshavn de oversteek naar Zweden te maken. Onderweg heb ik een paar leuke ontmoetingen gehad met "collega"-fietsers:

Yvonne, jij was net jarig geweest (70 geworden), we hebben een paar dagen samen gefietst en samen gegeten in een restaurant aan de Elbe.

Evelien, we kwamen elkaar telkens tegen, zowel onderweg als op de campings. Je was op weg naar de Noordkaap (Noorwegen).

Wouter, op de camping bij Frederikshavn kwamen we elkaar weer tegen, samen gegeten in een restaurant. Ook jij was op weg naar Noorwegen waar je je vrouw weer zou treffen.

Ik ben reuze benieuwd naar hoe jullie reis is gegaan nadat we elkaar de laatste keer hebben gesproken in Denemarken en of de doelen zijn gehaald. Zelf heb ik de tocht zoals gepland gedaan en in totaal 3500 km afgelegd in 8 weken. Ik heb er enorm van genoten en ga volgend jaar zeker weer op pad om een lange tocht te maken. 

Hopelijk lezen jullie dit en kan ik jullie belevenissen binnenkort lezen. In elk geval nog vele mooie fietsjaren gewenst.

Vera Bak

Citeren
Onderwerp starter Geplaatst : 27 september 2022 15:05