Bericht over nieuw ...
 
Meldingen
Alles wissen

Bericht over nieuw onderwerp komt (soms?) te vroeg

 
Donateur

Vanmorgen kreeg ik een mailtje dat er een nieuw onderwerp was geplaatst, maar toen ik op de link in het mailtje klikte bleek het onderwerp niet te bestaan. Inmiddels bestaat het wel. Mijn theorie is dat het onderwerp nog aan moderatie onderhevig was en inmiddels vrijgegeven. Twee vragen/opmerkingen:

- klopt mijn theorie, en zo ja, kan hier iets aan gedaan worden
- is die moderatiestap niet wat overdreven, zeker omdat alleen donateurs van de club berichten mogen plaatsen; ik vind dat je primair van vertrouwen uit moet gaan; het scheelt de moderators werk, en het maakt tevens mijn vorige vraag overbodig. πŸ™‚

Edit: ik zie dat dit bericht niet op moderatie wacht, kennelijk is dat alleen de eerste keer. Dat verandert echter niets aan mijn tweede opmerking.

Dit onderwerp werd gewijzigd 2 jaar geleden door Peter van Rijn
Citeren
Onderwerp starter Geplaatst : 2 mei 2022 08:39

Peter,

Β 

Dank je voor de melding. We zijn nog aan het inrichten en sommige dingen zijn ook nog nieuw voor ons. Dan helpen dit soort meldingen om de fouten eruit te halen.

In principe kan een donateur meteen plaatsen. Dat gebeurt ook meestal zo. Een enkele keer vindt de software dat het bericht goedgekeurd moet worden. Waarom? Geen idee. Ik heb een instelling aangepast in de hoop dat dit beter wordt.Β 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 2 mei 2022 08:50
Peter van Rijn reageerde