Fietsvervoer vanuit...
 
Meldingen
Alles wissen

Fietsvervoer vanuit Wenen

 
Donateur

Wij willen volgend jaar de Limes route rijden. Wij begrijpen van ÖBB dat de fiets meenemen niet eenvoudig is. Het gaat vaak niet. Wie heeft er ervaring om onze fietsen terug naar Nederland te sturen? Wij willen bij voorkeur de nachttrein Wenen => Utrecht boeken. Maar ... als er andere suggesties zijn, graag!

Citeren
Onderwerp starter Geplaatst : 4 juli 2022 16:13
Donateur

Je kunt informeren bij https://www.fiets-mee.nl
Hij is gespecialiseerd in treinreizen met de fiets.

Peter

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 4 juli 2022 20:05
Donateur

Peter, bedankt. Ik heb inmiddels contact opgenomen, maar krijg het advies te wachten tof oktober. Dan zou er een nieuwe dienstregeling komen.

Maar zijn er ook nog anderen die ervaringen hebben?

BeantwoordenCiteren
Onderwerp starter Geplaatst : 12 juli 2022 11:00
Donateur

Zowel op de Fiets en Wandelbeurs in Gent als in Utrecht kwam ik Care4Luggage tegen die uw fiets vervoert van of naar uw vakantie adres. Prijs indicatie enkele reis € 160,00 per fiets. Wellicht een oplossing voor uw probleem

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 27 februari 2023 14:36
 Jan
Donateur

wij zijn vorig jaar met de Flixbus terug naar NL gekomen, was toen ongeveer 150 euri totaal, met 2 fietsen achter op de bus gehangen 🙂 'n dag of vier van tevoren geboekt 🙂 vertrek 's avonds, 't is ff 'n hele zit, maar 's morgens sta je dan zomaar weer in Amsterdam 🌻 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 25 maart 2023 13:28
Donateur

Ik heb nog geen ervaring, maar wij hebben voor onze heenweg via fiets-mee een treinreis geboekt naar Wenen. Van Keulen naar Wenen met een directe trein. Vooraf slapen we een nacht in Keulen, na een dagje met een paar keer overstappen van ons huis naar Keulen (en misschien nog een deel fietsen). 
misschien is zoiets voor jullie omgekeerd een optie: van Wenen naar Keulen, en vanaf daar met regionale treinen verder naar huis..

Vorig jaar hebben wij bedacht dat je de reis ook kunt opsplitsen in delen, met een nacht er tussen in een grote stad, als overstappunt. Toen bleek er heel veel meer mogelijk qua reisoptiesdan eerder gedacht. En ik vond het eigenlijk ook wel relaxt, minder zorgen over een aansluiting, goed bevallen dus. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 25 april 2023 17:33