deze zomer fiets ik...
 
Meldingen
Alles wissen

deze zomer fiets ik naar Rome

 
Donateur

Deze zomer hoop ik naar Rome te fietsen (vertrek zaterdag 3 juni) heeft iemand nog ervaringen, tips ed. Wanneer je ook rond deze periode gaat, wie weet komen we elkaar ergens tegen..

Citeren
Onderwerp starter Geplaatst : 15 februari 2023 19:38
Donateur

Hallo Jan,

Samen met mijn vrouw gaan we naar Rome op de fiets via de route van Hans Reitsma. We vertrekken zoals het nu ligt op maandag 22 mei en 26 juni komen we met het vliegtuig vanaf Fiucimino terug. Ik vraag me af of we elkaar zullen ontmoeten gezien het tijdsverschil. In ieder geval een goede reis!

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 1 maart 2023 22:19
Donateur

Goedemorgen, Maar mochten jullie info hebben tijdens het fietsen (weg die is afgesloten of zo, dan hoor ik dat graag. Jullie  gaan ook met het vliegtuig terug (wij ook), gaan jullie de fiets nog inpakken tijdens de vlucht?? ik hoor graag

met vriendelijke groet, Jan v Dijk Amstelveen

BeantwoordenCiteren
Onderwerp starter Geplaatst : 26 maart 2023 10:38
Donateur

Ik fietste vorig jaar naar Rome, en kwam vrijwel geen onoverkoombare wegopbrekingen tegen. De enige uitzondering was op de dag dat ik naar de Reschenpas zou klimmen. Die dag bleek de weg naar Nauders afgesloten tot 18.00 uur wegens een rally met oude auto's die uitgerekend toen plaatsvond. Na lang delibereren heb ik toen besloten om een nabij gelegen camping op te zoeken en de volgende morgen vroeg de beklimming te doen. Bijkomend voordeel was dat het toen nog lekker koel was. Ik meldde dit bij Hans Reitsma, maar die had dit nog nooit eerder gehoord, dus ik leid hieruit af dat het geen frequent voorkomend fenomeen is.

In zijn algemeenheid reageert Hans erg positief als je onderweg zaken meldt die niet stroken met zijn beschrijving, vooral als het gaat om zaken die min of meer structureel zijn.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 26 maart 2023 12:38
Donateur

Deze zomer ben ik naar Rome gefietst; mocht je nog een mooie route zoeken; fiets naar Rome, geweldige route en wij hadden in Rome prachtig zonnig weer!

BeantwoordenCiteren
Onderwerp starter Geplaatst : 25 oktober 2023 20:25